![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problemik, na pierwszej stronie wybieram jeden z wielu linkow, ktory mnie przenosi do nastepnej strony z wiadomoscia o numerze linku, który wybrałem. Na stronie drugiej uruchamiam sesje i za pomoca przycisku submit przenoszę sie do strony trzeciej i dalej mam informacje jaki link wybrałem na stronie pierwszej, problem pojawia sie wtedy gdy chce cofnać strone, sesja gubi numer linku i wszystko sie sypie. Jak mam skonstruować przycisk by nie gubił informacji zawartej w sesji.
link strony pierwszej: Kod echo "<a href=\"formularz1.php?nazwa_tabeli=".mysql_tablename($result,$i)."\">".mysql_tablename($result,$i)."</a>"; strona druga: Kod $_SESSION['dane']= $nazwa_tabeli; <form action="strona3.php" method="post"> <input type="submit" value="Wyniki"> i strona trzecia: Kod <form action="strona1.php" method="post"> <input type="submit" value="Wyniki"> Znalazłem błąd, przypisywałem na stronie drugiej $nazwa_tabeli do sesji, jednak gdy wracałem na stronę to dana ta znikała i sesja stawała się pusta. Ten post edytował arek100 30.01.2008, 22:20:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 15:30 |