![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 1 Dołączył: 14.02.2007 Skąd: SZCZECINEK Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam zrobiłem sobie coś takiego : http://www.mojeproby.yoyo.pl/
I mam problem ponieważ kiedy otworze to przez przeglądarke Opere to te 2 elementy są bardzo blisko siebie mniej wiecej w takiej odległości "||"tak jak chcę żeby było natomiast kiedy otworze przez internet explorer to powstaje dość znaczna róznica odległości pomiędzy tymi elementami " | |" Moje pytanie brzmi następująco . Jak zrobić aby w każdej przeglądarce tak samo wyglądało ? Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na doświadczonego webmastera który mi pomoże ;] Kodzik : Źródło storny . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj http://kurs.browsehappy.pl/, szczególnie o Quirks Mode.
-------------------- Pokaż kod = Pokaż CAŁY kod, najlepiej działający na jakimś serwerze.
Fanatycy | glazar.info | semantyka | HTML i XHTML FAQ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 1 Dołączył: 14.02.2007 Skąd: SZCZECINEK Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Gekon napewno chodziło ci o Quirks Mode? Wpisałem to w wyszukiwarce jednak nic nie znalazło. Jest coś z mode ale box model domyślam się ,że chodzi własnie o to ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Pokaż kod = Pokaż CAŁY kod, najlepiej działający na jakimś serwerze.
Fanatycy | glazar.info | semantyka | HTML i XHTML FAQ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
umiesz to wszystko w jedym divie w ktorym dajesz margin: 0px; padding:0px;font-size:0px; mozesz ustawic szerokosc jesli ma byc i wsio dzialac bedzie pod kazda.
-------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Szukam i szukam ale nie mogę tego znaleźć . Jak mam umieścic div w divie ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() i masz tu dwa divy w jednym divie -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Zrobiłem tak jak zalecałeś jednak nadal to samo jest . Lub spójrz w kodzik może coś nie tak robie ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:23 |