![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co mam dodać w linku
Kod http://www.luzinosport.net/viewpage.php?page_id=9 żeby po jego kliknięciu uzytkownik widział strone o tak![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 35 Dołączył: 5.12.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy nie chodzi ci o "zakładki" na stronie.
Definiuje się je w następujący sposób: a następnie link: O to chodziło?? -------------------- Jeżeli pomogłem rozwiązać Twój problem, kliknij pomógł.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak o to, ale:
"miejsce do którego zostanie przewinięta strona" czy sie to definiuje mam tam wpisac jakis tekst do którego ma sie przewinąć?? A jeżeli jest na tej stronie tylko duża tabela?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Nie wiem czy zadziała, ale powinno, nadaj elementowi tr atrybut name o wartości np. label, a następnie stwórz link.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Co to ma wspólnego z PHP?
Przenoszę na forum Po Stronie Przeglądarki -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem jak mam to wpisac. Dajcie jakis przykład dosłownie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 25 Dołączył: 4.07.2007 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaraz nad tekstem wpisz <a name="label"/ > I daj link jaki podał boguszewski
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 05:11 |