Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Closed TopicStart new topic
> [wolontariat] międzynarowowy portal społecznościowy
rafalhetman
post 29.01.2008, 06:48:35
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Razem z Instytutem Stosunków Międzynarodowych UW chcę zrealizować duży międzynarodowy projekt pod roboczą nazwą Virtual Embassy. Ma to być coś w rodzaju międzynarodowego portalu społecznościowego który zrzeszałby studentów stosunków międzynarodowych z całego świata.

Chciałbym się dowiedzieć, czy znaleźliby się u Was ochotnicy-wolontariusze, którzy podjęliby się próby stworzenia tego portalu?

Zainteresowanych proszę o kontakt
rafal@cratta.pl
Go to the top of the page
+Quote Post
punkomuzykant
post 29.01.2008, 11:00:40
Post #2

Grupa: Zarejestrowani

-----

Pracowałem przy podobnym projekcie u pewnego gościa i wiesz co ? Nie wypalił a dlaczego ? bo bez kasy nikt nie poświęci kilku miesięcy na zrobienie czegoś co teoretycznie ma być mega super. To moje osobiste doświadczenie ale Tobie życzę powodzenia ;p
+Quote Post
strife
post 30.01.2008, 06:51:21
Post #3

Grupa: Przyjaciele php.pl

-----

Cytat(punkomuzykant @ 29.01.2008, 11:00:40 ) *
Pracowałem przy podobnym projekcie u pewnego gościa i wiesz co ? Nie wypalił a dlaczego ? bo bez kasy nikt nie poświęci kilku miesięcy na zrobienie czegoś co teoretycznie ma być mega super. To moje osobiste doświadczenie ale Tobie życzę powodzenia ;p

Aby oszczędzić podobnych wypowiedzi zamykam, niech wszyscy zainteresowani ofertą ~rafalhetman piszą na podany adres mailowy/pw etc.

Zamykam.

--------------------
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 26.06.2025 - 09:03