![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 2 Dołączył: 19.04.2007 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam... próbowałem sobie zrobić mały skrypcik subskrypcji polegajacy na dodawaniu badz usuwaniu przez uzytkownikow www swojego adresu email do bazy danych.
Zrobilem to na case bo chcialem aby po wpisaniu email sie dodał a w przypadku gdy już bedzie dany email w bazie danych żeby sie usunął, ale narazie nie przebrnołem przez samo dodawanie :|
Na początku mi dodawało same cyfry pomimo iż w bazie danych mialem komórke 'adres' ustawioną na varchar(20), gdy probowalem dodac np adek@o2.p nie dodawalo, a po czasie jak już przekopałem linijki kodu przestało w ogóle działać Wpis mial sie dodac do bazy voyage do tabeli mailing gdzie sa 2 komórki id [autoincrement] i adres [varchar(20)] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jezeli Ci nie dodaje nic to znaczy ze zwraca jakiś błąd. Najprościej wymuś wypisanie błędu poprzez
i jeszcze jedno - po co Ci 2x ";" na końcu $zapytania... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:57 |