![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Posiada ktoś może adapter bluetooth USB dla którego dostępne są sterowniki dla windowsa xp i mógłby podać jego model? Otóż posiadam 2 takie adaptery, ale oba to jakieś noname'y(bt-d701a, isscbta) i nie mogę do nich znaleźć sterowników dla windy. Jedynie działają przy pomocy BlueSoleil, a ten program jest paskudny i ogranicza mnie w paru sprawach. Chyba że ktoś jest w posiadaniu działających sterów, to byłbym wdzięczny. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja mam d-linka dbt-122 stery http://www.dlink.pl/?go=gNTyP9CnptFMIC4ASt...4DJt0CAtHHYfZzI
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.bluesoleil.com/ - sterowniki i oprogramowanie do wiekszosci adapterow bt na swiecie
![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaraz dostaniesz warna za nie czytanie treści tematu przed odpowiedzią.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co dokładniej tobie nie działą
przy pomocy BlueSoleil łączyłem się ze wszystkiem co ma blutooth czy to telefon ( jako telefon i modem do netu działał jako połączenie bezpośrednie ( 115 kb/b ) jak i przez gprs na aplikacji producenta ( 375kb/s ) ) czy słuchawka ( zadziałało nawet w skype ) i jeszcze parę rzeczy juz nie mapiętam nawet co jedyne czego nie jestem w stanie potwierdzić to drukarka -------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]()
|
|
No to ciekawe. Mi ani GPRS nie działa, ani nie mogę korzystać z innych aplikacji korzystających z blue, bo żadna nie wykrywa interfejsu blue.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może dokładnie powiesz jakich użądzonek masz zamiar tak używać
![]() ja mam Siemens S65 połączył się bez problemu podobnie słuchawka Jabra BT*** ( nie pamiętam jaka dokładnie ) i działa mi wszystko i wszystkie rodzaje połączeń adapter na usb kupiony na allegro za mniej więcej 15 zł obecnie taniej taki jak >> tutaj << pierwszy znaleziony jak mój Ten post edytował krzyszbi 5.03.2008, 14:42:09 -------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:42 |