![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 5 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Lutcza Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
mam takia www :
![]() tutaj powyzej sa takie znaki (na samym dole obrazka) co moze byc ich przyczyna ![]() Sorki ale niedzialaja mi polskie znaki na klawiaturze -------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż Twój kod, a nie tylko co on generuje bo to w kodzie trzeba szukać błędu.
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 5 Dołączył: 26.01.2008 Skąd: Lutcza Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
oto caly kod
![]()
-------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 35 Dołączył: 6.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie się tam wydaje że masz pole w bazie które dodaje ci takie krzaczki. Miałem coś podobnego jeżeli użyłem pola typu CHAR o długości np 100 a wpisałem tam tylko 50 znaków. Zawsze baza "coś od siebie dodawała". Pozbyć się łatwo ponieważ zamienisz
na:
i powinno działać. Jeżeli nie zadziała napisz strukturę tej tabeli oraz podaj co robi funkcja bbcode(). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Niedziala strunktura dla tresc = text | tytul = text
bbcode tworzy mi bbcode ![]() -------------------- POMOGŁEM ? Wciśnij "Pomógł" , dzięki !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 35 Dołączył: 6.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardziej mi chodziło o ciało funkcji bbcode()
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:26 |