![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przymierzam się do dodania rejestracji użytkowników na stronie. Pierwotnie zrobiłem w bazie danych (MySQL) tabele USER a w niej (usernr, ksywka, haslo, email, data), ale narazie do tej pory jej nie ruszałem:) (pewnie i tak coś bedzie trzeba zmienić).
Najbardziej popularną rejestracją jest weryfikacja przez maila - i pewnie też do tego będe zmierzał. Najpierw ogólnie chciałbym spytać - na ile jest to skomplikowana sprawa? Czy dużo czasu trzeba na to poświęcić? - chodzi tutaj też o to, czy są (pewnie są) jakieś gotowe skrypty itp, jesli tak to czy możecie jakieś linki podać/polecić ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj masz link do rejestracji ale niestety z błędami (błędy zostały wytyczone, poprawki możesz sam wprowadzić, mi się nigdy nie chciało xD) lub ewentualnie możesz sie na tym po prostu opierać.
http://forum.php.pl/PHPZawansowany_system_...cji_t77026.html Ogólnie pracy na godzinę/półtorej. Ten post edytował b_chmura 27.01.2008, 14:40:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 07:29 |