![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 1 Dołączył: 24.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
obecnie wyszukiwatrka wygląda tak i spełnia swoje zadanie bez problemu
jednak próbowałem zrobić stronicowanie przeglądając forum, tylko że... nie udało mi się do końca... minowicie jakie ma być zapytanie $sql które wyszuka w bazie wyraz zadany przez formularz? to znalazłem na forum
tylko jak to połączyć z '
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze będzie działać :/
Ten post edytował potreb 26.01.2008, 09:22:47 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 128 Pomógł: 1 Dołączył: 24.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poprawiłem to troche i jest problem po wczytaniu danych [2][3] itp. minowicie są gubione dane które zostały wczytane z formularza
Kod $szukaj=mysql_real_escape_string($_POST['szukaj']); i zamiast tego po kliknieciu na [2] [3] [4] wyświetlane są wyniki z całej bazy a nie tylko te przechwycone z formularza na stronie [1]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyszukiwarek nie pisze się z użyciem $_POST.
Popraw swój kod, zmień w formularzu method="post" na method="get" a linki do kolejnych stron twórz w taki sposób:
-------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
pozmieniałem jaednak teraz nie działa w tym includowanie, czyli w ogóle wyświetlanie wyników wyszukania
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:46 |