![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam chce usunac masowo wszystkie pliki z danego katalogu czy dobrze robie??
Czy dobrze to robie?? -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Byłoby spoko, gdybyś nie zrobił konfliktu nazw - nadpisujesz sobie zmienną.
Zobacz, w jednej linijce:
przypisujesz zmiennej $plik wynik działania funkcji readdir(), z której to korzystasz w dalszych linijkach. Tyle, ze nadpisujesz sobie tą zmienną tutaj:
Zmień sobie w linijce 7 $plik na $cnt i zastosuj tą zmienną w pętli. Wówczas powinno Ci to pójść. -------------------- Idąc po czyichś śladach, nie zajdziesz ani kroku dalej...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dzieki potem zobacze czy dziala ale napewno masz racje bo nadpisuje zmienna
![]() Mam jeszcze jeden problem mam inputa w ktorym mam wpisac katalog/plik lub plik ktory potem moze zosta usuniety/edytowany/sciagniety lecz nie dziala mi juz edytowanie probowalem za pomoca switch i if(isset) ale nic dlatego pytam o pomoc dam fragment kodu Mam teraz inny problem mam takie dwie funckje ktore nie dzialaja widac formy strona sie odswierza ale nic sie nie dzieje z powodu bledow:
Wiem ze kod moze dlugi ale wiekszosc to html chodzi o to ze w pierwszej funkcji pokaz_pliki() sa 2 bledy: Cytat Warning: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /var/www/edytor.php on line 64 Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /var/www/edytor.php on line 76 ednak 2 funkcji nie moge sprawdzic z powodu pierwszych 2 bledow mam nadzieje ze ktos pomoze bo juz 4 raz mam problem z tym readdir i closedir a przeciez podaje dobre argumenty ![]() Ten post edytował marcio 26.01.2008, 13:16:22 -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 25 Dołączył: 4.07.2007 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież pisze, że ścieżka do katalogu jest błędna, a dokładniej to nie jest ścieżka do katalogu
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Pisac pisze ale sciezka jest, przy pierwszym odpaleniu skryptu jej nie ma i wywala blad ale jak wpisze np do inputa /var/www/admin.php i nacisne na edytuj to dalej jest blad
-------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:15 |