![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2004 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
musze przeszukać tablice 2-wymiarowa. ALe niestety jest problem gdy podaje coś takeigo:
Wywala komunikat: Kod Warning: in_array(): Wrong datatype for second argument in c:\usr\krasnal\www\bm\moduly\Aktualizuj.php on line 250 Czyli wnioskuje z tego, że przeszukiwana tablica nie moze miec podanej nadrzednej tablicy. Bo jak usune [$wers['id'] z drugiego argumentu to jest ok. Próbowałem już coś takiego (znalezione w manualu):
ale błąd jest podobny: Kod Warning: Invalid argument supplied for foreach() in c:\usr\krasnal\www\bm\moduly\Aktualizuj.php on line 226 Jak przeszukać tablice w tablicy? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2004 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie juz ok;) Bo mialem stworzona tablice $dys. I do kazdego elementu w tej tablicy chciałem dodać druzyne. Wiec musialem dodac podtablice. Ale najpierw sprawdzalem czy taka druzyna istanieje w tej podtablicy. ALe ta podtablica jeszcze nei byla stworzona:P dodałem $dys[$wers['id']] = array(); i śmiga;)
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 03:29 |