![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Robię sobie taki kodzik
Mam takie błędy Warning: Missing argument 5 for resize_pic(), called in C:\wamp\www\image size\rezize2.php on line 62 and defined in C:\wamp\www\image size\rezize2.php on line 2 Warning: imagecreatefromjpeg(3270-1.jpg) [function.imagecreatefromjpeg]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\image size\rezize2.php on line 7 Warning: getimagesize(3270-1.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\image size\rezize2.php on line 26 Warning: imagecreatetruecolor() [function.imagecreatetruecolor]: Invalid image dimensions in C:\wamp\www\image size\rezize2.php on line 27 Warning: imagecopyresized(): supplied argument is not a valid Image resource in C:\wamp\www\image size\rezize2.php on line 28 Warning: imagejpeg(): supplied argument is not a valid Image resource in C:\wamp\www\image size\rezize2.php on line 29 Plik: 3270-1.jpg o rozmiarze 225414 bajtów został przesłany na serwer! Samo w sobie wszystko działa, pliki potrafią się zmniejszać. Chodzi mi o to że jak wysyłam plik to jeden ma się zachować w folderku orginal, a ten zmniejszony w folderku tumb. Niestety powstaje tylko orginał. Zobaczcie fachowym okiem może coś nakopałem i da radę to łatwo usunąć Redelek -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:34 |