![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 13.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki problem ponieważ tworzę koszyk na produkty z tym ze produkty moga miec wiecej wartosci niż id i ilość.
Przykładowy produkt ma takie cechy jak id ilosc kolor wypelnienie rodzaj_szkla itd. Obecnie moj skrypt wyglada tak: Kod function add_item() { $this->load->library('session'); $items = unserialize($this->session->get('items')); if ($items == null) { $items = array(); $ser = serialize($items); $this->session->set('items', $ser); } echo'show item: '; if(isset($_POST['id'])) { if (isset($_POST['ilosc'])) { $dudu = array($_POST['id'] => $_POST['ilosc'] ); } else { $dudu = array($_POST['id'] => 1 ); } } $items = unserialize($this->session->get('items')); //print_r($items); $items = $items + $dudu; //$items['maka'] = 1; foreach ($items as $item => $ile ) { echo $item.' '.$ile.' '; } //$items = array_merge($items, array('dudu' => 213)); print_r($items); //$items= array( //123 => 324, //124 => 234); $ser = serialize($items); $this->session->set('items', $ser); //print_r($this->session->get('items')); } Moje pytanie jak wysłac te dodatkowe cechy do sesji i potem je odczytać. Oczywiscie wiem jak odczytać zmienne $_POST[] z pozostałymi cechami ![]() proszę o propozycje i pomoc ![]() Ten post edytował scorpimen 25.01.2008, 14:31:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 06:05 |