![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam takie pytanie... jak wyslac jakies dane(a dokladniej te ktore juz skrypt przetworzyl) w trakcie jego wykonywania?
Tak jak robi to np. net2ftp(w jego źródłach nie znalazlem odpowiedzi) - gdy ten skrypt wysyla na server FTP pliki przy kazdym wyslanym pliku wysyla informacje do przegladaarki ze plik wyslano:) Chce cos podobnego tylko ze przy kazdej odwiedzonej przez CURL stronie z listy:) Pozdrawiam i dzuękuje Dadexix:) Ten post edytował dadexix 24.01.2008, 12:10:01 -------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobra dzieki, a jeszcze jedno pytanie....
Co zrobic by skrypt sie wykonywal "w tle" nawet jesli zamkne okno przegladarki on sie nadal ma robic;]? Edit: mam;] ignore_user_abort" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Ten post edytował dadexix 25.01.2008, 11:40:17 -------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 23:53 |