![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, dawno nie zaglądałem na forum
![]() Puki co, prosze o ocenę designu strony http://firmabudowlana.com pod kątem wygody użytkownania ![]() -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 12 Dołączył: 6.01.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usability wygląda całkiem nieźle. Trzy uwagi:
1. Większe marginesy między sekcjami ("Drabiny, wyciągi, rusztowania budowlane" - zlewa się z kamizelką) 2. Przydałoby się wyszukiwanie 3. "Zarejestruj się" przeniósłbym na prawą stronę |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- Czerwony kolor w nazwach kategori razi (mam dośc jasny i duży monitor
![]() - Top mi się nie podoba, za pusto a logo brzydkie - No i te nie szczesne wyświetlanie firm, co Ci wspominałem o tym ![]() + Kod jest ładny Prostota jest w modzie, ale moim zdaniem aż za prosty jest ten design (o ile można nazwać go, oprócz loga i ikonek zero grafiki ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeciętne to...
Gdzie nie wejdę to widzę "Brak ofert", "Brak ofert". Zrób coś z tym -------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:25 |