![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 36 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
od pewnego czasu przeszukuje rozne fora/sklepy i strony internetowe w poszukiwaniu informacji nt. nawigacji gps do samochodu. Pierwszy raz zamierzam cos takiego kupic ale w zwiazku z moja praca jest mi to niezbedne, wiec postanowilem zapytac czy ktos z szanownych tu obecnych uzywa cos takiego lub po prostu moze cos polecic/odradzic? Chodzi mi tylko i wylacznie o jak najlepsza mape Polski. Wiele sie naczytalem o automapach, mio, mapamap, tomtomach itp i mam juz mniej wiecej swoje parametry okreslone. Prosilbym jednak o jakies sugestie w stylu jakie urzadzenie + jaka mapa najlepsza. Potrzebuje tylko i wylacznie nawigacji, zadnych filmow, zdjec czy mp3, cena wiadomo im taniej tym lepiej ale mysle ze jakies 1500 za calosc jest do przelkniecia. -------------------- d(^^)b
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mnie sie najbardziej podobają HP. Kolega miał w samochodzie z głosem Hołowczyca, ogólnie super i prosty w obsłudze.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Asus A636 + AutoMapa
![]() Ps. Zapraszam na http://pdaclub.pl/forum - nie ma lepszego miejsca do takich rozmow ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie ma bardziej prostego i niezawodnego urządzenia jak Nokia 330
![]() A co do mapy, ostatnio wyszla AutoMapa 4.5 - jak dla mnie rewelacja... Spotkałem się z innymi mapami, ale widzę, że na AutoMapę nie ma mocnych - częste aktualizacje map, pełna synchronizacja z serwisem miplo.pl. Ja to urządzonko kupowałem już dawno, płaciłem wtedy bodajże 1700 zł za cały zestaw z Automapą EU. Teraz już spokojnie możesz mieć za 1300-1400 zł. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam automape. Nie mam, ale widziałem w akcji...
Odnośnie mio map, odradzam. Tata dostał pod choinkę ![]() A sprzęt - Palm, z gps. Konkretnego modelu nie podam - nie znam się. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 36 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm, palm maja ekranki tylko 3,5" ? czy jest jakis dobry wiekszy?
Tez slyszalem ze automapa najlepsze pokrycie ale sa jakies bledy przy skrzyzowaniach, ze juz trzeba skrecac a na mapie jest ze za 10m, to troche duza roznica ![]() -------------------- d(^^)b
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tez slyszalem ze automapa najlepsze pokrycie ale sa jakies bledy przy skrzyzowaniach, ze juz trzeba skrecac a na mapie jest ze za 10m, to troche duza roznica ![]() no taka roznica moze byc, ale to zalezy nie od Automapy, a od urządzenia które łączy sie z satelitą... moze zalezec od pogody, moze zalezec od wysokosci budynkow w okolicy... to niekoniecznie jest blad w Automapie ![]() aaa... i uwierz mi, wiekszy niz 3,5 cala bylby troche mniej praktyczny... taki mniejszy to mozesz schowac do kieszeni gdy wychodzisz z samochodu na chwile... no i poza tym nie zaslania Ci pół świata gdy masz umocowane to urządzenie przy szybie w samochodzie... Ten post edytował bogdan89 23.01.2008, 13:02:44 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pozwole sobie wykorzystać temat, bo jest mocno pokrewny. Jakie polecicie jeżeli możecie Palmfony, co ma być przeglądarka, telefon, gps a i musi być głośnomówiące albo mieć możliwość zainstalowania.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:50 |