![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2008 Skąd: Tarnobrzeg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogłaszamy, iż Oficjalny Polski Support MemHT Portal poszukuje programistów PHP, MySql.
O cms`ie MemHT Portal http://memht.pl/articles-O+MemHT+Portal.html O projekcie memht .pl: W porozumieniu z twórcą systemu CMS MemHT Portal chce w raz z pomocą innych programistów stworzyć Polski Support tego właśnie cms`a. Do projektu potrzebni są ludzie i tu zgłaszam się do was. Jeśli jesteś programistą PHP, Mysql itd. Spodobał ci się MemHT Portal Chciałbyś czynnie uczestniczyć w rozwoju MemHT Portal w Polsce oraz na całym świecie. Powiem odrazu żeby nie było głupich pytań. Nie mam kasy więc nie zapłace może gdy support się rozwinie i będą fundusze będę "płacił". Ja chce to robić za darmo tzn. nie zalezy mi na kasie. Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiem odrazu żeby nie było głupich pytań. Ja też napisałem od razu Zasady publikowania ogłoszeń w dziale praca Oferowana a głupie wątki pojawiają się nadal.Zrozum za pracę dostaje sie wynagrodzenie! Jeśli nic nie dajesz w zamian za pracę to nie jest to oferta pracy. Przenoszę na Poszukuję |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2008 Skąd: Tarnobrzeg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam z głupa się zagapiłem i nie przeczytałem regulaminu działu...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
To jest śmiech na sali...
Jeszcze, żeś to napisał z jakbyś miał do kogoś aluzje jakieś: Cytat Powiem odrazu żeby nie było głupich pytań.
-------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
Napisałem to po to żeby nie pisali co niektórzy "Febmajsteży" których się gdzieniegdzie spotyka
![]() @in5ane nie rozumie Cię jeśli Cię ten projekt nie interere albo wydaje Ci się śmieszny to po prostu nie pisz. Pozdrawiam. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ps. W tym - http://memht.pl/articles-O+MemHT+Portal.html - linku jest masa błędów
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 22:05 |