![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szukam caly dzien rozwiazanie do mojego problemu
To jest przykladowa stronka ![]() to co jest moim problemem to to zielony kolor to jest plik nr1 kiedy klikamy na jakas zakladke ta zielona przenosi nas do pliku nr2 ktory sklada sie z napisanej tej czerwonej czesci. I dalej zaczynaja sie schody i tu prosba do was jak zrobic aby pojawiał mi sie plik nr1 na pliku nr2 aby to jakos wygladało. moglbym poprostu przekopiowac caly plik nr1 i wrzucic do niego text ten czerwony lecz wtedy gdy sprowadze zmianki w pliku nr1 to w pliku nr 2 nie zostana one zastosowane szukam informacji od godziny 13 na ten jeden wydawaloby sie prosty temat jakies tu dostaje kody Kod <?php include "plik1.html"; ?> ale to jakos nie to moze cos podobnego licze ze was naprowadzi jesli tresc tego tematu jest dla was nie zrozumiala piszcze w tym temacie pytania odpowiem |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 12 Dołączył: 20.01.2008 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem o co dokładnie ci chodzi, ale zacznijmy od tego, że robisz sobie stronkę w divach. Tworzysz sobie plik powiedzmy function.php, gdzie będzie dodawał obsługę strony i łądujesz powiedzmy funkcję links() w odpowiednim div'e.
Odwołanie do adresów dodajesz wedle własnego uznania - możesz do adresu dodać zmienną, która będzie później sprawdzana przy wywoływaniu innej funkcji obsługującej wyświetlanie okna głównego i tyle. To jest tylko jedna z możliwości - droga wolna. Pozdrawiam Inti |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:26 |