![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moja pierwsza stronka.
PHP + CSS gierlandia.pl Wszystko tworzyłem sam. Pare mankamentów mam, ale nie potrafie sobie na razie z nimi poradzić i nie mam zbytnio czasu. Problem z grafiką w menu dla IE i FireFoxa. Wyświetlanie polskich znaków z nazw plików obrazków, w mozilli działa i rozpoznaje ogonki w IE nie. Nie jestem grafikiem, grafike wycinalem w photoshopie. Czekam na opinie, podpowiedzi i ogolne oceny. Pozdrawiam! -------------------- wyspagier, gierlandia.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Minusy
- Trochę menu się rozjeżdża (mam Linuksa UBUNTU 7.10 i forefoxa) - Walidator pokazuje że strasznie dużo błędów Plusy + dość czytelna strona + strona zawiera grę Latające chomiki (nie uwierzycie ale to jedna z moich ulubionych gier ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak na pierwszą stronę to całkiem nieźle !
Popraw " ZAGRAJ W TA GRE" -------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pierwszy rzut oka strona wygląda przejrzyście i schludnie, a to duży plus. Moim zdaniem logo jest zbyt proste i złej jakości.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 5 Dołączył: 17.07.2007 Skąd: Krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W dodatku wyszukiwarka nie działa
![]() -------------------- Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2007 Skąd: toronto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod [b]Forbidden[/b] You don't have permission to access /swf/crashbandicoot.swf on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/1.3.39 Server at www.juegosnova.com Port 80 wywaliło już przy pierwszej grze którą chcialem włączyć " Nazwa gry: Crash Bandicoot" do tego z tej strony z błędem nie mogę przejść na główną za pomocą przycisku co do oceny to: + bo całkiem ładnie to wygląda + kolorystyka mi pasuje - jak kolega wyżej napisał tych błędów walidacji jest faktycznie dużo - logo gierlandia.pl i ten mario wygląda trochę jak pikseloza generalnie całość ok |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brak tła (-)
Validator (-) Logo nienajgorsze... "znajdź gre:" - popraw Jak na pierwszą stronę naprawdę nieźle. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Znajdz gre" - wogóle nie działa, mialem to w planach, ale nie zdazylem jeszcze oprogramowac.
Co do nie dzialajacych gier, sam sie zdziwilem, bo zawsze sprawdzam gry po dodaniu, na poczatku dzialaly przez kilka dni, a pozniej kilka przestalo dzialac. Zmienilem linki do innych stron ze zrodlem gry i jest juz OK. W najblizszym czasie bede staral sie poprawic, kilka rzeczy i przede wszystkim zmienic gorna czesc strony ![]() -------------------- wyspagier, gierlandia.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod safari się "rozpada" - bo rozjeżdża to za mało powiedziane. Ogólnie jestem na nie (oceniam kod, nie grafikę - ta, to kwestia gustu).
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 2 Dołączył: 25.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uhhh.
Minusy: - grafika - przede wszystkim wycięcie tego Mario. dodaj jakieś efekty żeby to zachęcało a nie odstraszało. - przycisk "zagraj w grę" mógłby być jakiś ciekawszy. - validator - Znajdź gre: => Znajdź grę: Plusy: - ilość gierek - oglądalność -------------------- -> Kanał YouTube: http://www.youtube.com/user/screencup
-> Screencup - podcast/screencast, recenzja Makowych aplikacji -> www.screencup.pl - witryna internetowa podcastu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:00 |