![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
szukalem troche informacji, ale nie znalazlem tego co mnie interesuje wiec chcialbym by na stronie wyswietlany bylby element: "list/menu" z 3 opcjami: brak, kobieta, meżczyzna i teraz bez przeładowania strony chciałbym by po zaznaczeniu któregoś z elementów odkryła się odpowiednia ankieta. Czyli przy "brak" jest tylko na stronie element "list/menu", po wybraniu "kobieta" -> odkryły się tylko 2 pola input, a po wybraniu "mężczyzna" -> odkryły się tylko 2 potla combobox wiem, że potrzebny jest tu JS, ale zbytnio nie potrafię się tym posługiwać dodatkowo chciałbym, by ten skrypt był tak rozszerzony, by w przyszłości można było ukrywać/pokazywać jakieś inne treści zagłębione np. po naciśnięciu jakiegoś linku z góry dzięki widzę, że nikt nie jest w stanie mi pomóc może tylko niech mi ktoś da radę nt. pierwszego problemu tzn, by bez przeładowania strony wybierając z list/menu wyświetliło mi sięcoś odpowiedniego |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz zrobić to na przykład tak:
Coś w tym stylu. Pokombinuj ![]() **************** Sorry, zrobiłem błąd wcześniej. Teraz powinno działać Ten post edytował Grzyw 21.01.2008, 20:58:50 -------------------- Idąc po czyichś śladach, nie zajdziesz ani kroku dalej...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to niestety nie działa:/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 22:24 |