![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 2 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Macie może pomysł dlaczego ten kod nie działą:
linka działa ok ale nie robi alta;/ na pewno wszystko dobrze wczytuje z sql'a, bo jak wypisuje po prostu echo $w; to wszystko znajduje. -------------------- Youtube - Miedzynarodowa wersja: Wyposażenie siłowni
|
|
|
![]() |
-Theak- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 2 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie mam pojęcia dlaczego ale kod:
nie działa;/ -------------------- Youtube - Miedzynarodowa wersja: Wyposażenie siłowni
|
|
|
--Theak-- |
![]()
|
Goście ![]() |
nie przepisuj mojego kodu tylko skopiuj go, ponieważ znowu ten sam błąd zrobiłeś...
jeśli chcesz żeby w echo zmienna poprawnie się wyświetliła musisz ją wpisać w następujący sposób: 1. echo"coś tam $zmienna coś tam"; lub 2. echo'coś tam '.$zmienna.' coś tam'; |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 11 Dołączył: 1.08.2007 Skąd: Poland,Warsaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co zaś do kodu
myślę,że to kwestia używania ' i " na przemian raz dla PHP a raz dla HTML i zwyczajnie mu się pomerdało. proponuję wersje :
-------------------- Odpowiedź na wszystko : manual,appendix. Ulubiona książka : PHP 5 for Dummies.
Studia uh ? ;-). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A sprawdziłeś czy w ogóle jest atrybut alt dla elementu a? Nie, nie sprawdziłeś
![]() Do definiowania zawartości dymku nad linkiem również (nad obrazkiem) od zawsze służył atrybut title. Alt definiuje domyślny tekst, który wyświetli przeglądarka w chwili kiedy nie uda jej się załadować obrazka i co za tym idzie atrybut ten jest stosowany dla img a nie dla a. Szczerze polecam nauczyć się podstaw HTMLa. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 262 Pomógł: 5 Dołączył: 8.02.2005 Skąd: Olsztyn / Zatorze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:02 |