![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 119 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
---Do Skasowania-----
Powód: Znalazłem pomoc Ten post edytował Reptile ReX 20.01.2008, 19:32:19 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 11 Dołączył: 1.08.2007 Skąd: Poland,Warsaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz gdzieś przechowywać te dane inaczej się nie da. Bo rozumiem,że to ma być suma ludzi i mięcha ( wszystkich ) ?
Jeśli tak no to musisz przechowywać dane w pliku tekstowym albo bazie danych ( chociaż nie wiem czy warto dla jednej zmiennej ![]() Ponieważ jestem początkujący w JS to Ci nie powiem jak i czy jest operacja na plikach, zaś powiem Ci,że na pewno jest w PHP. -------------------- Odpowiedź na wszystko : manual,appendix. Ulubiona książka : PHP 5 for Dummies.
Studia uh ? ;-). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 2 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Sufczyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po wciśnięciu Nakarm ogra ajaxem podmieniasz treść tego diva w którym był formularz i także ajaxem podmieniasz statystyki na dole. W tle również ajaxem wywołujesz skrypt php który np. zapisze ci te dane do bazy danych.
Ten post edytował Tubis 20.01.2008, 10:27:10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 119 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy ktoś jest w stanie bardziej mi pomóc nie jestem zaawansowany w te sprawy dlatego szkolę się w ten sposób, pytając innych aby na przyszłość wiedzieć
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 09:33 |