![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
obecnie pracuję jako programista (narzędzia wsparcia) ale nie w firmie która zajmuje się tworzeniem oprogramowania. Czy możecie mi przedstawić na jakich zasadach działają agencje w których zamawiamy strony www lub firmy które zatrudn aja programistów - chodzi mi o sposób w jaki firma została zarejestrowana, jak się rozlicza (faktury) z US, jak się rozlicza z pracownikami lub wykonawcami i sswoimi klientami. Szukam tych informacji od kilku dni w internecie, ułożyłem sobie schemat działania takiej firmy ale mam wrażenie że jest on daleki od rzecz wistości. Potrzene mi takie infirmacje na zajęcia (uczelnia). Pozdrawiam i dzięki za każdą podpowiedź. -------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 5 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
No to moze pokaz ten schemat
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:40 |