![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Czy ktoś zna jakieś radiostacje online o tematyce informatycznej i pochodnej, prowadzone w języku angielskim ? Najlepiej też z akcentem Brytyjskim. -------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Dziś w programie "Wieczór z edytorem" podyktujemy państwu implementację MVC w pięciu najpopularniejszych językach.
Zapraszamy do słuchania." Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić radio dla informatyków. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja swego czasu słuchałem fajnego utworu dla informatyków, grali tylko 1 utwór ale był wporzo, ale od 98 już ich dalej nie słychałem, nazywali się The Windows(dla nie zorientowanych spróbujcie winde 98 do zwykłego odtwarzacza wsadzić )
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja osobiście proponuję podcasty. Jest ich dość sporo w sieci. Poszukasz sobie. Ja osobiście polecam Podcast.net. Choć prawda jest taka, że często mają zawalone łącza.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciekawe rozkminki chłopaki ale informatyka nie kończy się na MVC i Windowsie
![]() Co tam radio , telewizja nawet jest http://dl.tv Kurde miałem kiedyś link do takiego właśnie radia, teraz nie mogę znaleźć. -------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tym radiu na top-liście przez długie miesiące zapewne królował utwór: http://cothrun.com/gallery/albums/Misc/windows_mix.swf
![]() -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
Proszę bardzo: http://www.bbc.co.uk/radio/aod/genres/scie...e/digitalplanet
-------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:16 |