![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem raczkującym PhP'owcem. Jak mogę dokonać, żeby z pola typu="text" formualrza skopiować wpisany tekst w nim do pola na innej stronie, też typu="text". Żeby był widzoczny. Drugie problematyczne dla mnie pytanko to jak mogę wysłać email o treści wpisanej w tym polu. Dzięki wielkie za wszelką pomoc -------------------- Chęci to nie wszystko, trzeba działać. B. Lee |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 3 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj sobie informacji o tym co to jest sesja oraz o przesyłaniu parametrów za pomocą POST oraz GET w dowolnym kursie o PHP. Poszukasz, poczytasz na pewno przy okazji nauczysz sie czegoś ekstra
![]() Powodzenia |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 12 Dołączył: 27.01.2007 Skąd: north Poziom: 158 Tytuł: Miszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do wysyłania maili polecam ci bibliotekę o nazwie: PHPMailer. Co do formularza:
polecam ci analizę przykładu i lekturę manuala: http://www.php.net/manual/pl/tutorial.forms.php -------------------- Blog | plugin system by carbolymer
Residence: #php.pl @ IRCNet "Pralki powstały po to, aby kobiety też mogły programować" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:37 |