![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. za niedlugo uruchomie nowy portal studencki. Prosze o propozycje działow jakie by was interesowaly? jakie macie pomysly ? czego wam brakuje w innych portalach ? na portalu bedzie mozna miedzy innymi uploadowac pliki, sciagac je, bedzie forum, baza uczelni wyzszych, baza studentow. Macie jakies propozycje? podziel sie z nami
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Alkohole,
alkohole za grosze, co zjeść jak się nie ma pieniędzy, sposób na kaca, 101 sposobów na sesje. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki za pomysl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dlaczego mielibyśmy zrezygnować z uczestniczenia w istniejących portalach tego rodzaju i przejściu na twój ?
Bo w zasadzie to co wymieniłeś mają już portale występujące.... Czym chcesz nas użytkowników/studentów/etc. zaskoczyć co niestandardowego chcesz zaproponować aby chciało nam się w/w zalogować? btw. mi się tam niczego niechce puki co rozkręcać tylko z tego powodu że będzie nowe.... Ten post edytował Wykrywacz 17.01.2008, 09:55:51 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale on jeszcze nie wie czym chce zaskoczyc studentow, dlatego pyta tutaj, prosi o pomysly:)
wiec nie psuj mu zabawy:) -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
to jest dobra odpowiedz. Chce stworzyc portal ktory bedzie mily i zarazem pozyteczny dla studentow. Celem jest stworzenie spolecznosci studenckiej. Poznawanie nowych znajomych, tworzenie wspolnych galerii. Równiez wymiane plikow, pomoc w nauce. Chcemy isc w tym celu, aby student mogl sie czegos nauczyc a zarazem poznac nowych znajomych (poczta wewnetrzna, forum, moze czat ). Co o tym myslicie? Portal podstawowy juz ruszyl jest pod adresem www.prostudent.pl. Jestesmy w trakcie przygotowywania nowej grafiki, jak rowniez poszerzamy funkcjonalnosc. Prosimy o opinie i nowe propozycje. Z gory dzieki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak na razie w założeniach nie widzę żadnej różnicy od choćby takiego Korba.pl, kompletnie niczego nowego nie wymyślasz. Aczkolwiek widząc układ fotek, brzydko mi się to kojarzy ze wspomnianą naszą klasą....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sposób na kaca Myślałem że to jest oczywiste ![]() ![]() -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 6 Dołączył: 14.02.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dlaczego mielibyśmy zrezygnować z uczestniczenia w istniejących portalach tego rodzaju i przejściu na twój ? Bo w zasadzie to co wymieniłeś mają już portale występujące.... Czym chcesz nas użytkowników/studentów/etc. zaskoczyć co niestandardowego chcesz zaproponować aby chciało nam się w/w zalogować? btw. mi się tam niczego niechce puki co rozkręcać tylko z tego powodu że będzie nowe.... ale on jeszcze nie wie czym chce zaskoczyc studentow, dlatego pyta tutaj, prosi o pomysly:) wiec nie psuj mu zabawy:) Buehehehehe AxZx ale odpowiedź normalnie turlam się ze śmiechu ![]() ![]() A co do portalu to zrób liste studentów ala nasi-studenci.pl ![]() ![]() Co nie wymyślisz to zawsze będzie miało to dobre i złe strony. Ale obszerny dział download (zadania, wyliczenia, przykładowe egzaminy, i pomoce naukowe) może Ci bardzo pomóc ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzieki za podpowiedzi. dzial download napewno bedzie opszerny i fajnie podzielony nietylko na typy plikow ale i na keirunki studiow. rozwiazania zadan tez beda. Mam nadzieje ze prostudent.pl rozwinie skrzydla i pomysl wypali.
Równiez dzial studenci rozbudujemy w kierunku galerii z imprez, wydarzen, otrzesin itp. Mysle ze fajnie wyjdzie ![]() Ten post edytował sajnet 18.01.2008, 09:37:36 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tylko ty nie zabieraj sie za edycje tresci bo troche masz problemy z mowa polska.
-------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
AzZx czlowieku ty masz jakies swoje powalone upodobania. Popatrz na swoja strone myslisz ze masz jakas zajebista i sie uwazasz za bóg wie kogo ? to Ci powiem tyle ze bym zlotowki niedal za zrobiona przez Ciebie strone. wyluzuj. A tak na marginesie niejestem polonista tylko programista. Od tekstow mam ludzi ;p
Wiec prosze jak niemasz nic konkretnego do napisania to niepisz bo Twoje odpowiedzi nic konkretnego niemowia. Ten post edytował sajnet 18.01.2008, 09:36:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
ale nawet programista powinien wiedzieć ze pisze sie obszerny nie opszerny, a nie z czasownikami piszemy oddzielnie. Wbrew pozorom komentarze w kodzie tez wypadałoby w miare po polsku pisać w celu zrozumienia przez nastepce...
To tak na marginesie. Odnośnie samego portalu to mnie to mało interesi bo studia to jeszcze nie moja działka więc nie pomogę... |
|
|
![]()
|
|
@sajnet fajnie by było abyś podarował nam swoje prywatne wycieczki. To, że nie umiesz pisać niczym nie możesz usprawiedliwiać i nie dziw się, że traktowany jesteś jak analfabeta skoro nie potrafisz pisać po polsku. Takie niechlujstwo i lenistwo przy tak dużej ilości poprawiaczy ort. sugeruje, że wszystko w ten sposób traktujesz, w tym użytkowników i rozmówców, których katujesz swoim wypocinami.
Mi natomiast pracę AxZx się podobają w przeciwieństwie do twoich wypocin, które się nawet nie walidują 20! błędów a wszystko jest na obrzydliwych tabelkach.... W przeciwieństwie do twojej pracy strona AxZx się waliduje chciałem tylko zauważyć. Miej trochę pokory i przestań uprawiać dziecinadę. Jeżeli uważasz, że twój pomysł wypali to wporzo baw się, mnie w każdym razie nie przekonałeś w żaden sposób i twierdzę, że to kolejny nudny niczym niezaskakujący, a na dodatek źle napisany bubel. |
|
|
![]()
|
|
Kolego dzieki za uwagi. Czepiacie sie pierdol. Literowek. Nigdy dobry z ortografii niebylem, za bledy sorki ;p
Co do strony to pisalem wyzej ze bedzie ona praktycznie w pelni zmieniona, nowa szata graficzna, ciecie na divach. Zostana tylko moduly. Reszta zostanie zmieniona. Wszystkim ktorzy sie udzielili i podpowiedzili cokolwiek dzieki. Temat zamkniety. |
|
|
![]()
|
|
Wow nie wiedziałem, że tak szybko zaczęli tu awansować na moda....
Swoją drogą to dziwne mi się wydaje, jeżeli chcesz otworzyć coś podobnego do istniejących rzeczy, to szansa jest w nowatorskości, zaskoczeniu. Tymczasem pokazujesz nam coś, co i tak ma wyglądać jak twierdzisz zupełnie inaczej, ale co gorsza prosząc o pomysły sam pokazujesz, że nie masz żadnego własnego pomysłu na który pozwalałoby rozruszać portal. Ten post edytował Wykrywacz 18.01.2008, 13:16:34 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 21:15 |