![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem jestem początkującym w php a mam napisać aplikacjie podobna do forum internetowego tzn 1 logowanie i wylosowywanie 2 po zalogowaniu ma się pojawic lista emaili gdzie będzie: czy i kiedy widomosc została przeczytana i od kogo przyszła odczyt danej wiadomości możliwość odpowiedzi kasowanie wiadomości pisanie nowych osobno potrafie napisac logowanie itd. Ale całość mi nie wychodzi jakby ktoscos takiego miał lub podobne to proszę o przykładzik najlepiej najlepiej postgresie bo musze to odpalic przez pustego ale jak będzie w Msql to tez ok. z tego co się orientowałem to takia aplikacjie można napisac już na 50 lini kodu a zaawansowany programista na 250lini powinien napisac w 2-3godz cała aplikacjami czerpac z bazy gdzie SA 2 tablice UŻYTKOWNIK – ID login imie nazwisko, czy jest studentem hasło oraz WIADOMOŚĆ-Id tresc temat data wysłania nadawcaID odbiorcaID czy usunięte -ale z tym sobie poradze Jak cos ktos ma to niech wrzuci Z gory dzieki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 08:55 |