![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Ostatnio zauważyłem, że sporo rzeczy robię w google. Poczta, RSS, dokumenty, kalendarz, kontakty. Jak to wszystko szlag by trafił, to nie miałbym nic. Z jakich usług google wy korzystacie (pomijam tak oczywiste jak Analytics lub AdWords) i dlaczego?
edit Zapomniałem wspomnieć o bookmarks, Picasa i Notebook. też z tego często korzystam. edit2 Zapomniałem o jeszcze jednej rzeczy. Używam google jako svn do jednego z moich kluczowych projektów. Ten post edytował batman 14.01.2008, 23:15:37 -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja osobiście polecam google drive, czyli bardzo wygodny `zdalny dysk`, za pomocą którego można przechowywać wszelkie pliki. Super działa pod windowsem, niestety pod linksem mam z tym problem. Również problem jest z wtyczką do firefoksa Gspace, ale mam nadzieje, że już niedługo wszystko będzie stabilne.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Ja osobiście polecam google drive, czyli bardzo wygodny `zdalny dysk`, za pomocą którego można przechowywać wszelkie pliki. Super działa pod windowsem, niestety pod linksem mam z tym problem. Również problem jest z wtyczką do firefoksa Gspace, ale mam nadzieje, że już niedługo wszystko będzie stabilne. Od takich rzeczy mam inny serwis - udostępnia za free 50 GB (nie ma tu pomyłki - 50 GB ![]() -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
... a możesz podać nazwę serwisu?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja korzystam z Narzędzi Webmastera i Google Analytics.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
GA i gMail jako smietnik ogolnego przeznaczenia. I z zadnych innych - google i tak wiem o mnie dosc...
Ten post edytował NuLL 14.01.2008, 22:47:10 -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mhh ja na komputerze mam cała paczke Google Aps (Picasa, Start Office etc.) Posiadam też konto na własnej domenie google.com/a/ (tak?) (pełna licencja) No i oczywiscie gmail
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Picassa, Gmail, WebHistory no i sama wyszukiwarka
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- Narzedzia webmastera
- Analytics - Synchronizacja przegladarek - Wyszukiwarka (takze Codesearch) Te cenie sobie najbardziej i nacodzien uzywam:) Ten post edytował kicaj 15.01.2008, 02:07:22 -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 2 Dołączył: 7.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Adwords Adsense Analytycs Wyszukiwarka gMail i to wszystko ![]() pzdr maciejkiner |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Google Maps... klienci są szczęśliwi jak widzą swoje auto na focie z satelity na parkingu przed siedzibą firmy
![]() -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja jeszcze czasami korzystam z http://docs.google.com przede wszystkim wtedy jak u kogoś jestem, a nie chce mi się walczyć z ich oprogramowaniem. A FX'a mam zawsze na pendrive'ie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gmail (choć ostatnio pop3 głównie), wyszukiwarka, igoogle (świetna rzecz - używam jako stronę startową), groups, google earth, google maps.
a picassy nie lubie bo wyszukuje wszystkie zdjęcia na dysku, podczas gdy wole sam ustawiać skąd mają być wyświetlane zdjęcia. |
|
|
![]()
|
|
a picassy nie lubie bo wyszukuje wszystkie zdjęcia na dysku, podczas gdy wole sam ustawiać skąd mają być wyświetlane zdjęcia. Przecież to można ustawić ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat igoogle (świetna rzecz - używam jako stronę startową) to chyba nie widziales http://www.netvibes.com/ uslugi google z ktorych korzystam: google.pl, google.com/analytics i to tyle:) Ten post edytował AxZx 15.01.2008, 11:16:27 -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to chyba nie widziales http://www.netvibes.com/ ano nie widziałem. Ale igoogle ładniej brzmi ![]() A co picassy to nie podobają mi się jej defaultowe ustawnie w takim razie ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A używa ktoś Google Web Accelerator? Testuję od kilku dni, ale nie wiem, co o tym myśleć...
Póki co podobno "1.0 hours saved"... Ten post edytował czachor 15.01.2008, 13:45:36 -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
A używa ktoś Google Web Accelerator? Testuję od kilku dni, ale nie wiem, co o tym myśleć... Potestuję przez kilka dni i dam znać co i jak ![]() ![]() Rozwalił mnie początek Privacy Policy ![]() Cytat Please read this carefully. This is not the usual Yada Yada and is different from thre Google Toolbar Yada Yada you may have seen before.
Ten post edytował sztosz 15.01.2008, 13:46:21 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to chyba nie widziales http://www.netvibes.com/ uslugi google z ktorych korzystam: google.pl, google.com/analytics i to tyle:) Dzięki za to netvibes ;] Niezłe bardzo niezłe ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2007 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Analytics - wiadomo
![]() Narzędzia webamstera - wiadomo... Calendar - kiedyś używałem z kcalendar, ale trzymanie takich rzeczy na innym kompie wydało mi się wygodniejsze, no i mogę niektóre "podkalendarze" udostępniać innym w łatwy sposób Gmail - sporadycznie, bo raczej pobieram wszystko do thunderbirda Google Trends - czasem się także przydaje |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:23 |