![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanie:
muszę się dostać do bazy danych przez ssh i najlepiej przy pomocy WinSCP, bo go jakoś już polubiłam:) Tyle, że nie bardzo wiem jak się do tego zabrać. Mam nr portu na jakim jest udostępniona baza, login i hasło. Czy ktoś z Was ma jakies doświadczenia w tym temacie? Dzięki za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 300 Pomógł: 1 Dołączył: 22.09.2003 Skąd: Czeladź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nigdy nie słyszałem żeby do bazy danych można się było dostać po ssh:) w jaki sposób chciałbyś żeby były przedstawione tabele? w formie katalogów?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Źle zintepretowałam info od admina. Ponieważ ciągle nawijał o ssh, to zaczęłam się zastanawiać czy WinSCP nie ma jakiejś wtyczniki lub funkcji do obsługi bazy.
A tutaj zapewne chodzi zdalny dostęp do serwera. Można to zrealizować z poziomu konsoli Windows. Tutaj coś o tym jest: Zdalny dostęp do bazy Ten post edytował OlgaG 14.01.2008, 14:37:12 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:01 |