![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo prosze o pomoc, mam następującą sytuację: eksportowałam bezę danych z mojego starego serwera do pliku .gz i chciałam ją importować na nowy przy pomocy phpMyAdmin, wszystko przebiegło niby dobrze, ale baza nie pojawiła się na liście. czy problemem może być to, że baza nazywa się thaly_shaki a na nowym serwerze tworzę bazy zaczynające się shakira_? z gory dziękuję za odp i pomoc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 8 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wyrzuca Ci zadnego bledu?!, wedlug mnie nie powinno miec to znaczenia
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no właśnie nie, ale baza się nie pojawia ;(
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 1 Dołączył: 29.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziwne.Może spróbuj jeszcze raz ją wgrać albo pozostaje ci ręcznie wrzucenie bazy poprzez php czyli musisz sobie wczytać dumpa do zmiennej a potem podzielić po ; i wykonywać po koleji każde zapytanie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 8 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmien nazwe swojego pliku .sql na 1.sql i ruszy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:34 |