![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 788 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Zrobiłem taki upload zdjęć na serwer: i teraz mam takie php:
North |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 3 Dołączył: 3.01.2008 Skąd: PHP Planet Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <form name="anonse_nieruchomosci" action="wgraj.php"
method="POST" accept-charset="iso-8859-2" ENCTYPE='multipart/form-data' ACCEPT='image/jpeg'"> <input name='my_field2' type='file'> <input type='submit' value='Zapisz ogłoszenie' title='Zapisz ogłoszenie'></form> -------------------- INŻYNIERIA OPROGRAMOWANIA - PROGRAMOWANIE AJAX PHP SQL VB C++ C Perl d(html) Flash & Grafika
Any questions ??? contact me: crazyprogrammer (at) rocketmail ( dot) com skype: chrisnovack |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 788 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
eeee
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 9 Dołączył: 16.06.2007 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na twoim miejscu sprawdzilbym czy przez przypadek twoj plik nie przekracza maksymalnego rozmiaru zmiennych $_POST
mozesz to sprawdzic np ini_get("post_max_size"); poniewaz jesli plik przekorczy ta wartosc to nic sie nie pojawi w zmiennych. A pozatym z tego co manual podaje powinno sie zawsze definowac w takim formularzu pole <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="__ilosc_bajtow__" /> Ten post edytował galileox86 10.01.2008, 00:19:28 -------------------- Odpowiedziałem? Pewnie streamuję http://livecoding.tv/galileoprime.
Chcesz abym odpowiedział właśnie na Twoje pytanie? Napisz do mnie wiadomość prywatną, prócz odpowiedzi możesz zobaczyć jak rozwiązuję Twój problem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a takie pytanie..
display_error=on? error_reportig=E_ALL? -------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
![]()
|
|
error reporting nie zwraca błędów...
a może mam pokopane te ify że nie zwracają błędów?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 16:40 |