![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem sobie stronę w php. Na moim komputerze strona działa (zainstalowałem krasnal serv do testów), ale gdy wrzuciłem pliki na zakupiony hosting wyświetla mi się taki błąd:
Cytat Warning: main(menu\index.htm) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/domena/public_html/php/index.php on line 38 Co mam zrobić żeby komunikat się nie wyświetlał?
Warning: main(menu\index.htm) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/domena/public_html/php/index.php on line 38 Warning: main() [function.include]: Failed opening 'menu\index.htm' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/domena/public_html/php/index.php on line 38 Ten post edytował KoRo 10.01.2008, 11:14:17 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Co mam zrobić żeby komunikat się nie wyświetlał?
Ale jestes pewien ze samo nie pokazywanie bledu cie zadowoli? Moze jednak bys chcial rozwiązac problem? Jesli tak, to zamiast sciezki menu\index.htm daj menu/index.htm A jesli i to nie pomoze, to upewnij sie czy istnieje taki plik /home/domena/public_html/php/menu/index.htm popraw tytul na sensowny i zgodny z zasadamy forum przedszkole problem w kodzie php to wiekszosc ma -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:44 |