![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2007 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Moze ktos powiedziec dlaczego ten kod generuje warning cannot modify header information...? Probowalem wszystkiego co znam nic nie dziala. Gdzies nawet wyczytalem ze to moze byc problem pajaczka ![]() Napisalem ten kod w notatniku ale dalej to samo plz help!!! -------------------- zmodyfikowano - waga
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uzyj wyszukiwarki i wpisz ten komunikat...
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 10 Dołączył: 6.07.2007 Skąd: opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możliwe, że gdzieś wcześniej masz jakiś znak (nawet pusta linia przed <?php) posprawdzaj dokładnie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Kod który podałeś nie może generować takiego błędu, tak jak napisał poprzednik możliwe że wysyłasz wcześniej jakieś dane do przeglądarki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2007 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Własnie w tym problem ze nie :/
ten kod jest zapisany w osobnym pliku i otwieram go w przegladarce http://dsddsd.pl/plik.php tlatego wlasnie nie wiem co jest grane :/ zadnych bialych znakow nie mam przed <?php ![]() -------------------- zmodyfikowano - waga
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Stwórz nowy plik, otwórz go notatnikiem, zapisz ten kod i zobacz wtedy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Juz wiem gdzie lezy problem. PAJACZEK. Jak stworze nowy plik wkleje kod za pomoca notatnika to dziala.
Wyedytuje za pomoca pajaczka chociaz nic nie zmienie ale zapisze plik i wtedy wlasnie dostaje ten blad. Mial ktos moze podobny problem? -------------------- zmodyfikowano - waga
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może spróbuj tak:
-------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dodaje BOM - takie 3 dziwne znaki... wiele edytorów tak ma..zobacz czy w pajączku masz opcje "urf bez bom" bo np. w notepad++ jest utf z bom i bez
-------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
![]()
|
|
zmiana kodowania pomogla...
szukalem w pajaczku utf z bom ale jest tylko utf-8. Wazne ze wiem w czym byl problem. Dzieki wszystkim za pomoc!! -------------------- zmodyfikowano - waga
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 17:32 |