![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam taki problem <script> function pokaz() { document.getElementById('podkategorie').style.display="block"; //alert("aaa"); } </script> <form method="POST" action="sprzedaj.php"> <table> <tr> <td> Wybież kategorię:</td><td> <select name="nazwa" > <? $query="SELECT * FROM kategorie"; $wykonaj=mysql_query($query); while($wiersz=mysql_fetch_array($wykonaj)) { ?> <option onchange="pokaz('<? echo $wiersz['id']; ?>')"><?echo $wiersz['kategoria'];?></option> <? } ?> </select> </td> </tr> <tr> <td> Wybież podkategorię:</td><td> <? $query="SELECT * FROM kategorie"; $wykonaj=mysql_query($query); while($wiersz=mysql_fetch_array($wykonaj)){?> <select name="podkategorie" style="display:none"> <? $query1="SELECT * FROM podkategorie where id_kateg=$wiersz[id];"; $wykonaj1=mysql_query($query1); while($wiersz1=mysql_fetch_array($wykonaj1)) { ?><option ><?echo $wiersz1['podkategoria'];?></option><? } ?> </select> czyli mam sobie formularz i teraz w zależności jaką wybiorę kategorię chciałbym aby wyswietlała się poprawna podkategoria a niestetyy nie wyświetla się wacle ta podkategoria?? Jaki ja popełniłem błąd?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <option onchange="pokaz()"><?echo $wiersz['kategoria'];?></option> Kod <select id="podkategorie" style="display:none"> Powinno działać. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety nadal nie działa:( nie wyświetlają się wcale te podkategorie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:09 |