![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam napisałem script, który przedstwaie poniżej. Ten script ma za zadanie pobierać dane z formularza bezprzeładowyania strony i je sprawdzić ale coś mi nie działa.
index.html
sprawdz.php
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 2 Dołączył: 15.11.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co ci konkretnie nie działa?
-------------------- ![]() ![]() CPU | GPU | RAM | HDD | OS |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak klikam wyslij to przycisk nie reaguje nie wiem co jest grane (pewnie jak zwykla drobny bład)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapomniałeś w ifie "Http". Nie wiem dlaczego u mnie pokazuje po wysłaniu formularza: undefined pod przyciskiem, no ale może to coś związanego z XMLHttpRequest, nie wiem -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Hmm.... u mnie teraz jak klikam na przycisk to sie wciska i chyba przetwarza dane ale cos jest zle bo potem nic nie dziala
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokazuje się coś, zmienia po tym naciśnięciu?
1. Spróbuj może zamiast tego sprawdz.php dać coś prostego np. cos co wypisuje tylko jakieś słowo. Postaraj się to słowo wyświetlić. Jeśli się uda to powoli dokładaj całą funkcjonalność sprawdz.php sprawdzajac czy działa po dodaniu każdej czesci funkcjonalności. 2. Czemu nie skorzystasz z gotowej implementacji ajaxa? Np. advAJAX. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
ad1. Spróbuje
ad2. Narazie chce zrobić sam i nauczyć sie pisać bez kożystania z gotowych rozwiazań |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 22 Dołączył: 21.05.2007 Skąd: Elbląg Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłbyś przynajmniej zmienić pytania w formularzu... i nie pytałeś się mnie czy mój kodzik możesz pokazać...
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 12:21 |