![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jeśli jest stronka dość długa napisana w html-u i przewijam jądo dołu i jeśli mam okienko target, ze w ramce się otwiera kolejna podstrona to jeśli liknę gdzieś link na dole to przechodzi mi do linku ale strona dalej jest na dole. Nie da się by sama się też pojawiła od góry a nie że trzeba ponownie przewijać. Wiem że są kody które się klika w stylu DO GÓRY, ale mi chodzi zeby sie nie klikało tylko żeby to dzialalo do góry w momencie wciśniecia na link (mam na myśli baner na kontakt)
Jeśli ktoś zrozumiał to proszę o pomoc?
Powód edycji: dodalem tagi (cysiaczek)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 31 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: się znamy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej mało kto zrozumiał... przecinki? kropki? Dobrze, że znasz spacje... zresztą nie to forum...
Może pokaż przykład. Ten post edytował empathon 7.01.2008, 21:36:19 -------------------- Goldenline: Łukasz Rodziewicz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Przedszkole - przenoszę
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czyli nikt nie wiem.
Np wejdzcie na http://zstmielec.pl/ przewińcie stornędo samego dolu i kliknijcie naglowek po lewej stronie Ważne strony internetowe On sie uruchomi ale strona sie nie podniesie sama automatycznie do goru prosze o pomoc? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 32 Dołączył: 24.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy nie zauwazyles ale na tej stronie jest plywajaca ramka, dlatego sie "nie podnosi do gory"
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
hm. Proszę o pomoc, co mam zrobićby siępodnosiła.
Wie ktoś, pomoże. Oczywicie pomógł. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm...
Kod <a href="nabor.html" target="glowna" onmouseover="przyciski[3].podswietl(); return true" onmousedown="przyciski[3].kliknij()" onmouseup="przyciski[3].podswietl(); return true" onmouseout="przyciski[3].normalizuj(); return true" onclick="scroll(0,0);"> ![]() to Twój link... na końcu dodałem Kod onclick="scroll(0,0);" ![]() Ten post edytował dadexix 9.01.2008, 17:00:52 -------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
![]()
|
|
Tylko że to bł przykład , a u mnie nie działa bo u mnie link wygląda tak
<A HREF="../szkola/wymagania.html"><h2>Wymagania</h2></A><br> hm. pomóż. Ten post edytował przemeklew 13.01.2008, 00:11:43 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 129 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Pomogłem? Kliknij przycisk Pomógł pod pomocnym Ci postem.
http://maxik.me/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:16 |