![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Sprawa wyglada tak, w bazie danych mam wartosci ene i max_ene. I chce zrobic cos w rodzaju sklepiku gdzie sie uzupelnia energie. Skrypt :
Kupowanie :
I zaraz za tym mam :
Max energi to 100 i dlatego dodalem na koncu ta instrukcje ale i tak cos nie chce dzialac , bo kupuje towar co dodaje 20 energi i mam 120 energi ale jak kolejnym razem cos kupie to juz sie zmienia na 100 a mi chodzi o to zeby zawsze zmienialo na to 100. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 13 Dołączył: 7.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz napotkać problemy z uzyskiwaniem pomocy jeżeli Twoje pytania nie będą bardziej przejrzyste. Staraj sie usuwać z kodu niepotrzebne fragmenty których działania jesteś w 100% pewien. Drugim ważnym elementem jest większe uogólnianie przedstawianego problemu.
Wydaje mi się, że możesz napotkać trudności z uzyskaniem odpowiedzi na pytanie (zdanie): "Max energi to 100 i dlatego dodalem na koncu ta instrukcje ale i tak cos nie chce dzialac , bo kupuje towar co dodaje 20 energi i mam 120 energi ale jak kolejnym razem cos kupie to juz sie zmienia na 100 a mi chodzi o to zeby zawsze zmienialo na to 100." -------------------- Mariusz Dalewski
Aiv's dev blog |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:23 |