![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie zastosowałem sobie na stronie system newsów "News System" można pobrać tu http://www.webinside.pl/download/skrypty/p.../new_system.rar
Może mi ktoś powiedzieć jak zmienić kolor wyświetlanego news na biały i żeby czcionka daty była mniejsza i żeby usunąć tekst Cytat Wyswietlono: 0 do 2 wiadomosci z 2 Działanie newsu można zobaczyć tutaj: http://www.technoinside.pl/index567.html Z góry dzieki pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Już widzę te tłumy ściągające archiwum i szukające stylu odpowiedzialnego za kolorek, żeby wpisać tam inną wartość... Sam nie potrafisz tak prostej rzeczy zrobić?
Przenoszę na Gotowe rozwiązania -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety to nie jest takie proste szukałem w stylach i nic:(
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm w stylach masz wyraznie napisane:
CODE .bodytext { font-family: "Verdana", "Arial","Arial CE","Helvetica"; font-size: 8pt; color: #000000; } to zmien tylko color: #000000; na np. color: #fff; |
|
|
![]()
|
|
Nic to nie daje on chyba nie ma wlaczonego ladowania tego sytul a ja niewiem jak to zrobic:/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to najlepszym rozwiazaniem jest zmiana systemu newsow.
|
|
|
![]()
|
|
A jaki byś polecił
![]() |
|
|
![]()
|
|
CuteNews, jest prosty, nie wymaga bazy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znajdz w zrodle strony tekst ktorego kolor chcesz zmienic, zobacz jaka ma przypisana klase i znajdz nazwe tej klasy w stylach podpietych pod strone i zmien jej tresc. Przeciez to proste jak budowa czolgu t55
![]() -------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 15:59 |