![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pytanie czy jest mozliwa zmiana nicka z [Lethys] na Lethys ? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
petycja do zarżądu plus koperta i wszystko da się załatwić
![]() a poważnie napisz - wszystko jest możliwe - wystarczy drobna zmiana rekordu w bazie. powodzenia -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie do zarządu a do administratorów forum. A najlepiej do nospor'a.
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Cytat Nie do zarządu a do administratorów forum. A najlepiej do nospor'a. @seaquest - koperta też? ;p -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
koperta do mnie :] a petycja może być do nospora
![]() niestety Lethys juz istnieje http://forum.php.pl/lethys_m7266.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
W sumie chętnie również podpiąłbym się pod zmianę nicka. Swego czasu miałem nick phpion i bodajże zapomniałem danych dostępowych i do maila i do samego konta. Potem powstały różne mutacje phpion*
![]() Pozdrawiam: pion |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie rzecz biorąc zmiana nicka to sytuacja niecodzienna i zależy ostatecznie tylko i wyłącznie od admina - nospora.
A to czy ktoś będzie miał zmienionego nicka zależy często od dwóch rzeczy: - na jaki nic zmieniamy; - czy dana osoba jest rozpoznawalna. Ktoś kto jest częstym bywalcem i jest rozpoznawalny lub dobrze kojarzony na zmianę raczej szans nie ma (wszystko determinuje grubość koperty i wielkość nominałów) ale jak wspomniałem. Who's the man? Nospor is The Man. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Ktoś kto jest częstym bywalcem i jest rozpoznawalny lub dobrze kojarzony na zmianę raczej szans nie ma Hmmm chyba właśnie powinno być odwrotnie. Ktoś to odwiedza forum raz na ruski rok powinien właśnie mieć mniejsze szanse niż ktoś kto jest stałym bywalcem i czynnie udziela się na forum. Chyba to troszkę niesprawiedliwe ![]() PS: mike czy Ty przypadkiem swego czasu nie miałeś nicka mike_mech? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm chyba właśnie powinno być odwrotnie. Ktoś to odwiedza forum raz na ruski rok powinien właśnie mieć mniejsze szanse niż ktoś kto jest stałym bywalcem i czynnie udziela się na forum. Chyba to troszkę niesprawiedliwe No właśnie nie. Jak zmienisz jakiemuś tam ziutkowi nicka na sfekfa a którego i tak nikt nie zna, to zmiana taka przejdzie bez echa nie zostanie odnotowana przez 99% użytkowników. Nie wprowadzi to zamętu.![]() Zmiany nicków osób, które mają ugruntowaną pozycję i opinię wprowadzają zamęt. Choć usuniecie kropki w Twoim nicku tragedią by nie było. Pytaj nospora. PS: mike czy Ty przypadkiem swego czasu nie miałeś nicka mike_mech? Ja w duszy zawsze byłem mike, ale ktoś założył konto o tym nicku rok przede mną i nigdy nic nie napisał na forum. Odebrałem tylko co moje ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Oprócz tego co juz powiedziano, nie zawsze można komuś zmienic nicka, bo ten nick jest zwyczajnie zajęty.
Pół biedy, gdy koleś o tamtym nicku nie logowal się od 4 lat i mial az 0 postów. Można przyjąć ze juz u nas sie nie pojawi i ze konto można mu "zabrać". ps: phpion.com znany jest teraz jako phpion -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:54 |