![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-nie umiem html- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam. Mam pewien problem. Mianowicie chcialbym zrobic takie cos, zeby nie przesuwala mi sie cala strona tylko menu zostalo nienaruszone a przesuwala sie tylko druga tabelka z tekstem ... tak to wyglada mnie wiecej ..
![]() Chodzi mi o ten ssuwak zeby przesywac tylko tresc aktualnosci a nie cala strone .. ![]() PS. Ciemny jestem ![]()
Powód edycji: dodalem tagi (cysiaczek)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 7 Dołączył: 17.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-nie umiem html- |
![]()
|
Goście ![]() |
Tylko ze ja nie mam CSS tylko pisze wszystko przez HTML kolory, style itp.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 7 Dołączył: 17.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Samym htmlem chyba w tym wypadku trzeba uzyc ramki,moze poczytaj o css i xhtml i sciagnij ajkis gotowy szablon ,duzo tego w necie jest a Twoj wyglad strony jest standardowy wiec problemu nie powinno byc
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wystarczy w CSS wstawic dla tego diva co ma byc suwak
prawie dobrze Ci powiedział... ja Ci może pokażę to w praktyce: EDIT dodałem prawie przed słowem `dobrze` i poprawiłem kod Ten post edytował Cezar708 4.01.2008, 09:30:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 12:12 |