![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2003 Skąd: Radzionków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jezeli by policzyc ilosc zbednych postow w dziale "skrypty php" to 80% bylo by do wywalenia.... dajmy na to ze ktos szuka licznika odwiedzin... (powiedzmy pierwszy post na ten temat na forum), dostaje skrypt, na drugi dzien ktos inny pyta o licznik ktory przeciez byl omawiany wczesniej i podaje link do watku z licznikiem... kolejnego dnia ta sama sytuacja
po jakims czasie gdy temat sie powtarza ktos mowi "to juz bylo n razy na forum" i podaje link do wyszukiwarki teraz wczujmy sie w goscia ktory szuka tego licznika.... obrazony bo na hotscipts jest wszystko po angielsku, nie ma zielonego pojecia o php, licznikow z polskich stron nie potrafi uruchomic (kiedys tez tak mialem... ![]() ![]() i tak klika na pierwszy temat ktory odwoluje do drugiego... drugi do trzeciego... i tak w memento ![]() po za tym trafia na kilka postow ktore maja jakies liczniki ale wyglada to tak ze koles wkleja kod licznika i pyta gdzie ma blad... po jakims czasie pisze ze problem rozwiazany i nie podaje co bylo nie tak.... a wiec.... jestem za wywalaniem takich postow nie chodzi tutaj o to zeby moderatorzy szukali takiego czegos na forum ale po prostu jak trafia na taki post przypadkiem.... jak kazdy bedzie kasowac takie smieci to bedzie och coraz mniej mniej mniej.... co o tym sadzicie ? ![]() -------------------- www.desire.pl - kliknij nie pozalujesz :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
na stronie php.pl będzie dział przykłady i skrypty - tam postaramy sie, by był porządek
![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2003 Skąd: Radzionków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak ale tutaj mozna kasowac takie posty pzreciez to jedno klikniecie
![]() -------------------- www.desire.pl - kliknij nie pozalujesz :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
A potem wysłuchiwać "wy &^%%^&%& kasujecie moje posty"?
Tutaj 90% postów by była do wywalenia, gdyby przyjąć Twoją propozycję. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zbedne posty zotal przeniesione do smietnika. Ankieta zostala usunieta.
Mysle, ze kazdy z nas moderatorow wie co robic z tematami, wiec wg. naszych zasad bedziemy je kasowac lub nie./ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wg mnie polityka jaka teraz mamy jest wystarczajaca. na forach jest w miare wysoki poziom postow (ex. php Pocz. - ale od to przedszkole, a my jestesmy przedszkolankami).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2003 Skąd: Wałcz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
posty sie powtarzają to 1 ale jeszcze można równie dobrze usuwac stare oferty pracy bo z tymi powtarzajacymi tematami to mozna by sie kłucić bo 1 powie że ten mu lepiej wytłumaczy znowusz 2 powie że mu lepiej odpowiada tamten post itd to chyba temat rzeka.
-------------------- Kto wie wszystko? Nikt nie wie wszyskiego! Dlatego trzeba sobie pomagać.
|
|
|
![]()
|
|
mi sie wydaje ze tutaj chodzi tylko o tekst na stronie glownej ile postow napisali uzywtkownicy... (bez obrazy)
Cytat Zbedne posty zotal przeniesione do smietnika. Ankieta zostala usunieta.
Mysle, ze kazdy z nas moderatorow wie co robic z tematami, wiec wg. naszych zasad bedziemy je kasowac lub nie./ szkoda ze zostala usunieta.... prezydenta tez nie wybieraja sobie koledzy tylko caly narod... (i nie jestem komunista... ![]() Wiem ze wiecie co robicie ale to bylo tylko moje zdanie.... czasem spedzam po kilkadziesiat min w wuszukiwarce... teraz sie przynajmniej wzielem na sposob zeby sprawdzac posty od ostatnich ![]() widze ze prozna moja gatka fajnie ze DeyV, scanner i IWAN zrozumieli chociaz o co chodzi ![]() -------------------- www.desire.pl - kliknij nie pozalujesz :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 08:54 |