![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ,
mam znów problem , do momentu kiedy miałem u siebie lokalnie stronę na swoim komputerze , to logowanie działało mi bez problemu , a kiedy przeniosłem to na serwer (nie mój) , to logowanie nie działa , to znaczy loguje się mam informację że zostaje przenoszony do strony , i za chwilę że nie jestem zalogowany i znów prznosi mnie na stronę logowania , i tak w kółko. w każdym skrypcie na początku mam takie zabezpieczenie:
a cały skrypt logowania wygląda tak:
proszę o pomoc , bo tu już wysiadam , nie mam pojęcia co jest nie tak , przecież nie zminilem przeglądarki , tylko MYSQL-a na MSSQL-a , i APACH-a na IIS-a czy zrobić jakies inne logowanie? , ale sesje musze mieć pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oj bo zaraz za crossposting dostaniesz po głowie (vide: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=84057&hl=) lepiej usuń zanim jakiś admin się skapnie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wpisałem to
na końcu skryptu odpowiedzialnego za logowanie
i po wpisaniu loginu i hasła , mam informacje że zostaję przenoszony na stronę(czyli login i hasło poprawne) pod spodem wyświetla się to (czyli widać że sesja działa
no i po chwili informacja żę nie jestem zalogowany i zostaję przeniesiony do strony logowania , co się dzieje? Coś się jednak wyjaśniło , wkeiłem też sprawdzenie sesji do skryptu do którego chcę się zalogować , zaraz po zaincjowaniu sesji w skrypcie to wkleiłem , i mam Array() , czyli sesje mi nie przechodzą z logowania dalej :-(. Dlatego za każdym razem mam informację że nie jestem zalogowany. nie Wiecie czy można to jakoś poprawić? jeszcze raz dziekuję Ten post edytował kozioł 4.01.2008, 13:23:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:17 |