![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 418 Pomógł: 8 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy jest taka możliwość, żeby dynamicznie dodawać kod JS do strony podczas jej otwierania? Tzn. wchodzę na jakąś stronę (np. strona.com) ustawiam sobie w przeglądarce, żeby podczas każdego otwierania tej strony dodawany był jakiś kod JavaScript i potem za każdym otwarciem tej strony w tej przeglądarce automatycznie uruchamiany jest mój kod JS. Wiem, że jest w Firefox-ie takie rozszerzenie "Execute JS", ale tam trzeba to robić ręcznie (przynajmniej ja nie znalazłem możliwości doklejenia kodu JS "na stałe"). Ma ktoś jakiś pomysł? Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
opera: userjs
firefox: greasemonkey czy jakos tak IE: no cóż.... ![]() ps: przenosze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:52 |