![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Nie znalazłem odpowiedniego działu na forum na ten temat więc pisze go tu. a mianowicie szukam ekipy do stworzenia serwisu ala stacja.fm czyli serwis udostępniający darmowe serwery shoutcast tylko z małą niespotykaną nowością czyli + autopilot do serwerka. więcej informacji chętni do pomocy znajdą: TU Ten post edytował mccn 3.01.2008, 14:29:06
Powód edycji: dodalem tag (cysiaczek)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Giełda ofert -> Poszukuję [wolontariat].
Przenoszę -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje i przepraszam za zły dział.
Widze że zbyt wielu chętnych niema. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co w tym dziwnego, że ludzie nie chcą pracować za darmo?
|
|
|
![]()
|
|
No w sumie to tak za darmo umarło a dlaczego ja robie to wszytstko za darmo + własne wkłady pieniężne nie wiem możę jestem głupi że chce stwożyć coś takiego kosztem mojej pracy i innych dla ludzi za darmo.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(...) a dlaczego ja robie to wszytstko za darmo Bo to Twój projekt, którego nie jestes w stanie zrealizować sam. To normalne że szukasz pomocy.(...) własne wkłady pieniężne nie wiem możę jestem głupi że chce stwożyć coś takiego kosztem mojej pracy i innych dla ludzi za darmo. Sam sobie odpowiedz. Wkładasz pieniądze ale za prace płacić komuś juz Ci się nie uśmiecha.A na pytanie czy chciałbyś dla kogoś pracować za friko jak sobie odpowiesz? |
|
|
![]()
|
|
Jeżeli bym pracował dla jakiejś firmy to napewno nie za darmo jeśli miał bym pracowac w ramach wolontariatu dla ludzi dla jakiegoś dobra społecznego napewno nie czerpał bym stego żadnych kozyści prócz satysfakcji.
a co do płacenia komuś to jeśli było by mnie stać to nie stważał bym żadnych problemów z zapłaceniem za wykonaną pracę. Temat mozna zamknąć znalazłem już odpowiednich wspólników. Ten post edytował mccn 4.01.2008, 21:59:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 16:44 |