![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2007 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Siemka!!!
Che przeproscic jak takich tematów nie mozna tu zakładac ale tylko tu mi prszyszło do głowy aby napisac. A wiec dzis sie dowiedziałem ze mój kolega jest ADOPTOWANY problem w tym że on nie ma o tym pojecia ;/ Co mam zrobic?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Ciężka sprawa ;p
Mi się wydaje, że możliwości są trzy. 1. Mówisz Jego rodzicom, że wiesz o tym, że adoptowali syna i być może sami mu o tym powiedzą 2. Udajesz, że nic nie wiesz (ale już tak na stałe - najlepiej sobie wmów, że nic nie wiesz), bo jak kiedyś by się dowiedział, że Ty widziałeś szybciej niż On sam, to mogłoby być ciężko. 3. Mówisz koledze o wszystkim. Ja sam bym w takiej sytuacji wybrał możliwość numer 2... Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 31 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: się znamy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Według mnie to nie Twój interes a więc nie powinieneś się wtrącać.
Wątpię żeby z informowania go o tym fakcie wyszło coś dobrego tak dla niego jak i dla Waszej przyjaźni. Kiedy będzie na to czas z pewnością się o tym dowie. Buzia na kłódkę i nic nie wiesz. -------------------- Goldenline: Łukasz Rodziewicz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
jak sie pokłócicie to możesz mu walnąć takim tekstem, kopara opadnie mu na 100%
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popieram kwiateusza... masz goscia w garsci! :PPPPPPPPPPPPPP
Swoja droga czy aby forum.php.pl to najlepsze miejsce na tego typu rozmowy? :| |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Zastanów sie czy chciałbyś być okłamywany przez całe życie? Moim zdaniem najgorsza prawda jest lepsza od kłamstwa. Choć z drugiej strony on zapewne chciałby się dowiedzieć tego od rodziców, a nie od znajomych, więc jeśli chcesz możesz porozmawiać z jego rodzicami.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
seth ma racje ...
gorzej gdy uslyszysz ze Ty tez byles adoptowany .... tylko że Ciebie oddano ... po adopcji .. a tak poważnie - NIE TWÓJ BIZNES ![]() -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam taką zasadę, żeby się nie wpie... w czyjeś życie z buciorami, a jak mu to powiesz to tak właśnie będzie
![]() ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dokładnie. Po co się wtrącać do nie swoich spraw. Powinni rodzice mu o tym powiedzieć (np. gdy już będzie starszy) a nie. NIE TWOJA SPRAWA.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ej, a co za różnica, że ktoś jest adoptowany albo nie.
Jeśli rodzice kochają tę osobę tak samo jak własne dziecko? -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2007 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Ok sprawa wyglada tak:
On sam mysli ze jest adoptowany (nikt mu nie powiedział). Rozmawiałem z jego rodzicami i powiedziel i mi dokładnie to samo co wy żebym sie nie wtracał w nieswoje sprawy. Nie wiem czemu mysli z ejest adoptowany poprostu jestesmy przyjaciółmi i mi to powiedział, Ja chciałem sprawdzic czy to prawda i jednak wyszło ze to prawda (przedstawiłem sytuacje i spytałem wychowawcy (potwierdził)) Ja sam nie mogłem w to uwierzyc wiec popytałem jeszcze i jednak wyszło to na co wyszło. Ja nie chchiał bym byc okłamywany przez całeżycie I tesz nie chciał bym dowiedziec sie od kogos innego o takiej sprawie. Ale postanowiłem że nic mu nie powiem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 5 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Wyslij mu anonimowy list, albo wiadomosc z nowego numeru na gg
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Cytat albo wiadomosc z nowego numeru na gg ta odpowiedź wymiata ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 5 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
kwiateusz: wlasnie czekam na to
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popieram kwiateusza... masz goscia w garsci! :PPPPPPPPPPPPPP Swoja droga czy aby forum.php.pl to najlepsze miejsce na tego typu rozmowy? :| Stronke zrobić z tą informacją kolega pewnie chce. Taką wypasioną mnóstwo ajaxa z bezinwazyjnym js, zgodnośc ze standardami, piękny dwazerowy design. :] http://www.jestesadoptowany.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Czytając RSS'a myślałem że przypadkiem zasubskrybowałem sobie jakąś fotka.pl ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat bardzo ciekawy, aż chce się nawet powiedzieć ekscytujący. Myślę że można go z tematem Humor złączyć
![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Ehh już sobie ~itsme przejął, więc nie zamknę :|
@Szupien - z Twojej pierwszej wypowiedzi wynika coś innego, niż twierdzisz kilka postów niżej. Cytat On sam mysli ze jest adoptowany (nikt mu nie powiedział)
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 09:16 |