![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie szanownych forumowiczów...
Mam następujący problem, z którym niestety nie potrafię sobie poradzić. Pod adresem www.tg24.pl pod Internet Explorer'em 6 w BOXie z aktualnościami pod przyciskami powtarzają się dwie ostatnie litery ostatniego linku... Pod Firefox'em czy Oper'ą problem nie występuje. Podobnie w IE7. Czy spotkał się już ktoś z podobnym problemem? Macie na to jakiś sposób? Pozdrawiam. -------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w moim IE6 wszystko się wyświetla poprawnie... może wrzuć gdzieś zrzut z ekranu... , bo podejrzewam, że używasz forum do pozycjonowania sobie stronki...
-------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod IE6:
![]() Firefox: ![]() Ps. Nie zamierzam pozycjonować strony za pomocą linkowania strony w innych serwisach a w szczególności za pomocą forum.php.pl, gdy znam Regulamin i staram się go przestrzegać... -------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:35 |