![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm... no wiec mozna powiedziec ze moja galeria zbilza sie juz koncowi, no ale teraz nie wiem jak mam zrobic własnie instalacje jej
![]() sprawa wyglada tak, ze powiedzmy ze chce sobie zainstalowac, no a ma tobyc galeria kompletnie bezobsługowa z pozomi kodu, wszystko ma byc robiione przez przegladake no i tak sie zastanawiam jak to zrobic, bo powiedzmy ze mam formularz w kórym wiadomo musze wpisac host, hasło do bazy, uzytkownika i nazwe bazy.. no i po kliklnieciu w to nastepuje połaczenie z Ta baza i utworzenie tabel... no i potem nastepuje przekierowanie na strone z rejetracja administratora galeri.... no i zonk... bo skad teraz wezma sie dane potrzebne do polaczenia z baza ![]() tyczy sie to tego modułu i wogole calej galeii rzecierz ![]() no bo praktycznie kazdyplik sie łaczy z baza.. ![]() wiadomo jak to tworze to wpisuje recznie... no ale jak ma byc obsługiwane przez totalnego laika, który dostaje paczke, wrzuca na serwer i instaluje i ma działac ![]() tak to chce docelowo zrobic ![]() ogolnie to zrobilem plik: my_db_connect.php, kóry jest dołaczany do plików które wymagaja polaczenia z baza... no i tam wpisałem recznie sobie dane dostepowe do bazy.... tylo ze ktos przecierz nie bedzie tez edytował plików itp.. wiec jak to zrobic ![]() najlepiej zeby podczas instalacji jakos to zrobic, zeby juz po przeładwaniu strony do rejestracji dane były wpisane i wszysko działało... bo pplik rejestracji wkonu łaczy sie z baza i tworzy uzytkownika ![]() help me.. please ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 18:40 |