![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jest ktoś kto sięzna na tmy potrzebuję pomocy.
Otóż: założyłem stronę www.xxx.yoyo.pl i zacząłem ją pozycjonować. Bo niedługim czasie zdobyła ona PR 3. Postanowił więc kupić sobie domenę www.xxx.pl i ją pozycjonawać (pliki trzymalem na www.ccc.yoyo.pl - po prostu mialem przekierowanie ze po wejsciu na www.xxx.pl zasotaje www.xxx.pl ale pliki pobiera jakby z www.ccc.yoyo.pl). Pozycjonowałem jakiś czas i wogole PR nie rośnie. I dowiedziałem się że to jest chyba wina, że nei mam wpisane w obsłudzę domeny DNS-ów serwera gdzie trzymam pliki. Czy muszą być te DNS-y wpisane Proszę o szybka odp, gdyż jeszcze dalej chcę pociągnąć ten temat. Czekam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
musza byc dns'y ale to i tak za wiele Ci nie da.
Roboty nie sa az tak glupie ![]() jak przez taka zabawe stracilem Pr=5 i mam PR=0 ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
oki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
to co piszecie jest bardzo ciekawe
![]() sposób stary jak świat - nie wiem co Wy z tymi DNS'ami kombinujecie -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
Ale ja już kupilem serwer i już wpisalem 2 DNS-y ale narazie PR =0 a do stronki prowadzi 200 linków, więc powinein =2, ale chyba musze teraz odczekac jakis czas...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale ja już kupilem serwer i już wpisalem 2 DNS-y ale narazie PR =0 a do stronki prowadzi 200 linków, więc powinein =2, ale chyba musze teraz odczekac jakis czas... po pierwsze... skąd ten przelicznik że 200 linków to PR 2? padlem ze smiechu ![]() po drugie... pr nie jest aktualizowany codziennie, a tylko kilka razy w roku... na to trzeba poczekać... po trzecie... po co ci PR? Co ci on daje? Ważne są pozycje w serpach a nie PR... Przeciętny kowalski który odwiedza twoją stronę nawet nie wie co to jest... Jeżeli jest Ci on po to żeby się pochwalić kolegom, to odpuść sobie... po czwarte... jak już poprzednik napisał... musisz zrobić przekierowanie, co jest zabronone w yoyo.pl tu cytat z regulaminu yoyo.pl Cytat 15. Tworzenie automatycznych przekierowań ze stron serwisu na zewnętrzne serwery jest zabronione. akceptowałeś regulamin przy rejestracji więc teraz nie masz nic do gadania... dasz przekierowanie - usuna ci konto... i stracisz cale pozycjonowanie... po piąte... domeny nie podepniesz pod yoyo.pl - musisz mieć inny serwer... Edit: nie umiałem się powstrzymać... do www.google.pl prowadzi 800 linków... buahahahah ;D PageRank nie ma nic związanego z linkami prowadzącymi do strony... Ten post edytował 1010 1.01.2008, 15:54:44 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ważne są pozycje w serpach. hmm - a co to takiego?
I jak juz pisalem kupilem sobie nowy płatny serwer. A w domenie mam wpisać tamte DNS obowiązkowe , Dnsy serwera? 1010 - masz pomógl ode mnie Pozdro Ten post edytował przemeklew 4.01.2008, 12:43:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 38 Dołączył: 24.02.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
SERP (search engine results page) - wyniki w wyszukiwarkach (głównie google) na podane frazy.
Nie znam się na tyle, ale... co do liczby linków przychodzących do Twojej strony to ma wpływ chyba tylko wtedy, gdy strony z których pochodzą linki mają już jakąś wartość (stąd zróżnicowanie cen z różnych stron). Sama wartość page rankingu nie jest tak ważna - najważniejsze są te SERPy. Im więcej jest linków prowadzących do strony tym większa szansa na pierwsze miejsce wśród wyników. Podpinanie domeny wygląda mniej więcej tak: Na serwerze w panelu administracyjnym wpisujesz nową domenę, potem przechodzisz do panelu domeny i tam wpisujesz adresy dns'ów serwera hostingującego (nazwa i/lub ip). Ten post edytował Fantazyn 4.01.2008, 13:58:16 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:50 |