![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich.
Czy ktoś z Was wie może jak zlokalizować i wyeliminować przyczynę problemu powodującą komunikat "php has encountered an access violation at ########" ? Środowisko : W2k, świeże php (isapi), świeży mysql, iis. Adres pamięci (#######) jest zawsze ten sam - wiecie jak podejrzeć co tam siedzi ? Sprawdzałem różne forumy na świecie i jak na razie nie udało mi się znaleźć nic konkretnego - w Was ostatnia nadzieja. P.S. - wiem, że info o moim środowisku jest niepełne, ale nie wiem jakie informacje są istotne w tym przypadku .... Każda pomoc jest na wagę złota !!! Z góry dzięki i pzdr - Meles. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę szukać na stronach php: http://bugs.php.net/
Wpisać błąd i poczytać... Najczęściej pomaga upgrade php do wyższej wersji (zwłaszcza bibliotek "extensions"), chociaż nie wiem jaką posiadasz bo tego nie podałeś. -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 04:10 |