![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Moje pytanie bedzie krotkie, nie ma sensu zebym sie rozpisywal. Sam juz nie mam sily probowac i kombinowac, wiec mam nadzieje na podpowiedz. Moja strona: http://fingerboard.fastom.info/evalongoria/Longoria/ O co chodzi? Chce aby moj <div class="pas"> byl przeciagniety na cala wysokosc strony, a cala tresc byla na nim. Gorzej... wszystko dziala pod IE7, wiec jak chcecie mozecie zobaczyc o co dokladnie mi chodzi. Nie dziala w FF, pod innymi przegladarkami jeszcze nie ogladalem. W czym tkwi problem? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tutaj sie coś kaszani przy floatowniu jak jest wyłączone to ff jest ok -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, tylko ze wtedy newsy spadaja na sam dol - pod nawigacje. Zreszta czemu ten float tyle zmienia?
Warto dodac, ze wszystko dzialalo jak nalezy, jednak po wstawieniu Doctype pojawil sie wspomniany problem. Ten post edytował Vomit 31.12.2007, 00:47:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:33 |